10 basic beauty tips

//10 basic beauty tips

10 basic beauty tips

Wil jij ‘s morgens uit je bed rollen zonder je zorgen te hoeven maken over make-up? Dat kan, zorg dat je gezond eet en je huid goed verzorgd en het is quasi opgelost.
Oké, ik lieg een beetje… Een laagje mascara en een beetje blush zouden al wonderen kunnen doen.

We hebben vast allemaal wel eens wat foutjes gemaakt zoals: het kiezen van een verkeerde kleur foundation, teveel foundation, mascara dat klontert…
Een aantal tips om deze fouten voortaan niet meer te maken zijn:

1. Test je foundation niet op je hand en niet op je wang, maar op je kaaklijn.

2. Breng je concealer (voor de donkere kringen onder de ogen) aan na je foundation, zodat je het product niet wegveegt.

3. Gebruik een anderen kleur concealer onder je ogen om op te lichten dan voor het corrigeren van puistjes of oneffenheden.

https://www.instagram.com/p/BUCd7Y2BKCF/?taken-by=maccosmetics

 

4. Gebruik altijd eerst een hydraterende crème voor het aanbrengen van je primer en foundation, zodat je foundation veel langer en gelijkmatiger op blijft zitten. Als je dat niet doet, droogt je huid meer huid en gaat de huid van nature uit meer olie produceren, waardoor het er vlekkerig uit gaat zien. Indien je reeds een vette huid hebt hydrateer je best met een gel in plaats van een crème.

5. Vermijd het aanbrengen van zeer dekkende poeders (zelfs als je een vette huid hebt). Het ziet er niet fris en levendig uit, onze huid dient te ademen. Gebruik liever een transparante losse poeder om je look af te werken.

6. Gebruik een bronzer niet over je hele gelaat, maar op de plekken waar je schaduw wil creëren. Breng het aan in een Euro- of 3-vorm vanaf de zijkant van het voorhoofd langs het gezicht naar de jukbeenderen naar de kaaklijn.

Discover the bronze, pink and nude hues of #MACCaitlynJenner via the link in our bio! #MACShop #Regram from @beautylookbook.

A post shared by M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) on

7. Vergeet niet van je penselen en sponsjes op tijd en stond te reinigen. Er is niets zo slecht als vuile penselen, ze zijn een bron van bacteriën.

8. Vergeet nooit je wenkbrauwen te doen, ze vormen het kader van je gezicht en geven je weer karakter. Indien dit nieuw voor je is raden we je aan van dit eerst met een wenkbrauw poeder te doen. Dat is het meest natuurlijke resultaat. In een later stadium als je handig erin bent geworden kan je voor de pommades gaan.

https://www.instagram.com/p/BVuualcjE2k/?taken-by=anastasiabeverlyhills

9. Bij het aanbrengen van mascara zorg je er best voor dat je er niet in gaat pompen. Door te pompen komt er lucht in het flesje en ontstaan er bacteriën en droogt je mascara ook nog uit.

10. Finish je look altijd met een mooie lipstick of gloss. Een kleurtje op de lippen doet wonderen.

https://www.instagram.com/p/BVuslMGFwVS/?taken-by=benefitcosmetics

By | 2017-07-03T12:57:01+02:00 July 3rd, 2017|Beauty|0 Comments

Leave A Comment