De boho dress when summer calls!

//De boho dress when summer calls!

De boho dress when summer calls!

We mogen zeggen dat we al goed verwend werden deze maand met een serieus boeket aan zonnestralen. Heerlijk… een verfrissende cocktail op een terrasje, een mooie wandeling doorheen het park. En als we onze verbeelding goed kunnen laten gaan verplaatsen we ons op een terrasje in het betoverende Marrakech met een kopje jasmijn thee.

De bohemian stijl van Marokko gaat natuurlijk verder dan enkele de prachtige straten en steden van dit land. Het is tegenwoordig heel hip om je interieur bohemian in te richten. De gezellige, kleurrijke sfeer geeft heel veel rust in huis. Precies wat de meeste mensen nodig hebben…

Hmm, de beelden komen me al snel terug als ik denk aan een vakantie doorheen Marokko. Marrakech in het bijzonder, met haar betoverende geuren en kleuren. Een super mooie stad waar je zeker eens naartoe moet gaan.
De betoverende pleinen, tuinen en straatjes waar je bijna een schilderij van wil maken ook al kan je niet echt schilderen zijn echt een plaatje…

Waar had ik het ook alweer over? Oh ja, die mooie bohemian jurken die we graag dragen tijdens de zomer maanden passen natuurlijk perfect in het plaatje. Vele stijlen, lengtes, kleuren zien we nu! Een boho dress kan in heel veerl verschillende vormen komen. Er zal er zeker wel eentje tussen zitten dat jij zelf leuk vind, nietwaar?

De ‘bohemian’ stijl, oftewel de stijl met invloeden van zigeuners, reizigers, hippies, ‘het vrije leven’ en Indianen is toch wel een stijl dat je vaker ziet terug komen. Zowel in kleding alsook in huis vind ik het bohemian gevoel helemaal geweldig en lijkt het me heerlijk om een soort paradijsje voor mezelf te creëren in die stijl.

Wat vind jij van deze stijl? Vind je het ook een stijltje om bij weg te dromen? Wat vertelt jouw verbeelding je als je aan de bohemian stijl denkt?

This weekend could not have been more perfect celebrating Sof and J's love fest ❥✧ #sjwedding

A post shared by ELLIE BULLEN (@elsie_xx) on

https://www.instagram.com/p/BS–6euhEG7/?taken-by=collagevintage

By | 2017-06-06T14:40:29+02:00 June 3rd, 2017|Fashion|0 Comments

Leave A Comment