De geheimen van Bali: de mooiste plaatsjes

//De geheimen van Bali: de mooiste plaatsjes

De geheimen van Bali: de mooiste plaatsjes

Bali, het land van de vele mysteries en prachtige cultuur… Wij gaan op reis naar Bali om de geweldige natuur en omgeving op te snuiven en volledig tot rust te komen, maar wanneer we op het vliegtuig stappen zitten we meestal met foto’s van de meest toeristische plaatsen in ons hoofd. Wat zou jij het liefst doen? Een tempel gaan bezoeken waar je 3 uur moet wachten om binnen te mogen, of een wandeling maken op één van Bali’s adembenemende, verlaten stranden? Oh yeah, we know what to do!

Wij nemen je mee op een trip door Bali, maar dan ‘off the beaten track‘: plaatsen die je moet gezien hebben, maar die enkel echte Balinezen weten te vinden. Let’s go!

1. Atuh Beach

We heten je welkom op één van de meeste prachtige, geheime stranden van Bali. Je zal verwonderd zijn door de klaarheid van het blauwe water, het witte zand, immense hoge kliffen, oh zo mooie natuur en natuurlijk, je eigen privé-strand. Atuh Beach is gelegen op het eiland Nusa Penida, ten zuid-oosten van Bali. Zeker de moeite waard dus!

We found magic, even on a gloomy day✧☁︎

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

2. Hanging Gardens of Bali, Ubud

Dit adembenemende 7 sterren-hotel (ja, je leest het goed!) staat bekend om haar prachtige infinity pools, die uitkijken over de wilde natuur. Hanging Gardens of Bali is werelds eerste 7 sterren boutique hotel en is absoluut perfect. Neem een duik in de zalige zwembaden, geniet van een relaxerende spa-dag, of word culinair verwend tot in de puntjes.

https://www.instagram.com/p/BRRGs8_gczb/?taken-by=hanginggardensofbali

3. Dolfijnen spotten op Lovina Beach

Lovina Beach staat bekend om het dolfijn-spotten. Maak een korte tocht op een boot en je zal ze zeker en vast niet missen! Gedaan met dolfijnen bezoek in de dierentuin, wij gaan vanaf nu naar Lovina Beach!

4. Gunung Kawi

Omdat de Gunung Kawi tempel gebouwd is in de 11e eeuw, is het één van de oudste tempels van Bali. Je kan er vele monumenten, rust plaatsen en de prachtige natuur bezichtigen. Iets voor jou?

https://www.instagram.com/p/BUt0cIHhoHW/?tagged=gunungkawi

5. Atlas Pearl Farm

In Penyabangan Village, dicht bij de stad Pemuteran, is parel landbouw een grote business. De Altals Pearl Farm is een pearl farm in dit dorp. Locale inwoners zijn specialist geworden in het maken van de meest prachtige parels. Je kan het stadje bezoeken, mee het proces van de parels volgen en er alles over leren.

6. Bali Asli, Karangasem

Heb je even genoeg van alles stranden en tempels? Dan kan je op deze plaats even uitrusten. Bali Asli is een geweldig restaurant en kookschool. Ze bieden verschillende soorten belevingen aan zoals: ‘A day in the life of a fisherman’ en ‘A day in the life of a Balinese Woman’. Deze belevingen geven je de kans de Balinese cultuur op een andere manier te leren kennen.
Niet te veel mensen, enkel een zalig briesje, adembenemende views en verse, heerlijke gerechten.

Picnic lunch after our Herb & spice trek today.

A post shared by Bali Asli Restaurant (@baliaslirestaurant) on

By | 2017-05-31T12:36:45+02:00 May 31st, 2017|Travel|0 Comments

Leave A Comment