‘De stijl’ van Harry Styles

/, Fashion/‘De stijl’ van Harry Styles

‘De stijl’ van Harry Styles

Hij doet het toch maar. Zou Harry Styles een nieuw muziekicoon kunnen worden?
Hij weet perfect met mode te spelen, weet hoe vrolijkheid erin te leggen met kleur en draagt veelal de juiste snits in zijn kleding. Hij kan zijn taak maar beter serieus nemen nu het ene stijlvolle icoon na het anderen wegvalt.

Harry Styles, ex-lid van One Direction, lanceerde zijn eerste solo single. Het nummer heet ‘Sign of the Times’.
Styles schreef het nummer zelf en werkte voor de productie samen met Alex Salibian,Tyler Johnson en Jeff Bhasker. Het album is zeer veelbelovend en muziekcritici durven hem zelfs te vergelijken met de helaas vorig jaar overleden David Bowie.

Styles lijkt bewust moeite te doen om van zijn boyband imago af te raken, al was One Direction een groot succes.

Er is altijd één boy van de boyband dat een serieus tweede leven krijgt. Die van Take That heette Robbie Williams, die van Boyzone Ronan Keating, die van N’Sync Justin Timberlake. Die van One Direction? Harry Styles, natuurlijk.

Want de chemie tussen vijf tienerjongens is niet eeuwig houdbaar. Voor een beetje extra return on investment hebben platenmaatschappijen en hun imagomanagers dus een vervolgplan in de kast om een van die jongens in een nieuwe ster te laten reïncarneren. Volgens on was het altijd al de bedoeling dat dit Harry Styles zou worden, de populairste, met z’n knappe bruine krullen en guitige blik.

Nu, ruim een jaar nadat de groep ‘tijdelijk uit elkaar’ ging, is de tijd gekomen. Debuutsingle ‘Sign of the Times’ geeft Harry Styles een volwassen rockgeluid. Het is een stevige pianoballad, waarop de gitaren langzaam losgaan. Heel anders dan de tienerpop van One Direction. Alsof Styles wil zeggen: neem me serieus, ik ben hier nog wel even. Let maar op.

By | 2017-06-03T06:39:22+02:00 June 4th, 2017|Culture, Fashion|0 Comments

Leave A Comment