Dit zijn onze favoriete coworking spaces

//Dit zijn onze favoriete coworking spaces

Dit zijn onze favoriete coworking spaces

De tijd dat elk bedrijf een eigen kantoor had is gedaan! Coworking is totally hot en vooral heel erg productief. Werken in een omgeving waar ook andere bedrijven of individuen hun gangetje gaan, werkt enorm bevorderend en inspirerend. Ben je zelfstandige of freelancer en werk je niet graag thuis in je eentje? Dan is een coworking space de place to be. Wij zochten de leukste plekjes in Brussel, Antwerpen en Gent. Check it out en hou je vooral niet in om eens gek te doen en het uit te proberen!

BRUSSEL

Bon Jour Bruxelles

Bij Bon jour Bruxelles staat gezelligheid troef en wordt je productiviteit geboost door de inspirerende omgeving. Je zit er met een heleboel andere creatievelingen waar je lekker een babbeltje mee kan slaan en connecties kan leggen. Naast coworking kan je hier ook terecht voor events, meetings en workshops. Je kan er een plaatsje reserven voor een uurtje of wanneer je er echt geen genoeg van krijgt reserveer je je plekje gewoon voor een hele maand. Je kan kiezen uit deze drie formules: open seating, dedicated desks en team solutions.
Leuk extraatje: je kan er zelfs een cactus adopteren! Geef het een naam, een customized potje en laat je cactus opgroeien in de Bon Jour familie.

Voor meer info neem je best een kijkje op hun website! Daar staat alles duidelijk uitgelegd.

 

 

Les Galleries

Galeries Royales Saint-Hubert, of te wel Les Galleries, bevindt zich in hartje Brussel en is een echt pareltje. Het lijkt wel alsof je in één of ander museum of paleis zit door de torenhoge plafonds en het luxueuze sfeertje. Deze plek is niet enkel geschikt voor coworking maar ook voor meetings, vergaderingen en presentaties. De perfecte locatie als je eens wil uitpakken als je het ons vraagt ;). Les Galleries is een zeer kunstige plek en vooral heel erg stijlvol. Voor diegene onder ons die wel eens wat luxe lusten, is deze plek een match made in heaven.

Nog niet overtuigd? Check dan snel hun website.

ANTWERPEN

Fosbury and sons, Antwerpen

Deze prachtige coworking space is vlakbij Berchem station gelegen en dus de perfecte plek voor de pendelaars onder ons. Het is een multifunctionele plek waar het interieur en de vele planten centraal staan. Je kan bij Fosbury and sons je plekje huren voor een individueel project, voorstellingen, meetings en brainstormsessies. Ook kunnen bedrijven er een ‘afgesloten’ kantoor huren zodat ze toch een soort van vast plekje hebben met de vrijheid van de andere ruimtes. Groot pluspunt voor de koffielovers: je zit middenin een Coffeelabs, bij de bron dus!

Voor meer info en prijzen check je best even hun website.

 

House of Ape 

House of Ape is gelegen in Zurenborg en super makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op deze gezellige plek komen creatievelingen samen om gezellig te werken en af en toe eens de mening van een ander te vragen. Het heeft een secret terras waar regelmatig een BBQ’tje gehouden wordt en hier en daar eens een glaasje wordt genuttigd. House of Ape heeft een eigen keukentje waar je zelf kan kokkerellen, of je kan aanschuiven bij de community lunch.

Voel je het kriebelen? Check dan hun website!

GENT

Like Birds is een newby onder de coworking spaces en bevindt zich in het prachtige Gent. Je kan er 4,8 of 12 dagen in de maand terecht of wanneer je er echt geen genoeg van krijgt gewoon fulltime. Like Birds biedt flexbureaus, conceptrooms en vergaderruimtes aan. Het interieur is super schattig en heel erg gezellig. Je zal je er dadelijk thuisvoelen! Deze coworking space heeft ook een dakterras waar je lekker kan chillen en  tijdens de zomer van het zonnetje kan genieten.

Voor meer info kan je terecht op hun website.

The Hive 

Ben je een fervente IT’er? Dan is The Hive in Gent op jouw lijf geschreven. Het is een Digital Valey waar de digitale community zijn ei kwijt kan en lekker creatief te werk kan gaan. The Hive biedt vergaderruimtes, werkplekken, lounge en een gezellige tuin.

Go check it out!

By | 2017-05-11T15:29:55+02:00 May 11th, 2017|Career|0 Comments

Leave A Comment