Dream houses: zo wonen deze 7 celebrities

//Dream houses: zo wonen deze 7 celebrities

Dream houses: zo wonen deze 7 celebrities

Of het nu in West Hollywood, New York City of de Côte d’Azur is, de meeste celebrities hebben een woning op hun naam staan om U tegen te zegen. Het kan niet groot en luxueus genoeg… En als ze het beu zijn, kopen ze simpelweg het huis van een andere celebs op dat hun aanstaat. Een goei leven? I think so! 

Smaken en stijlen verschillen natuurlijk… Wij vinden ook niet elk huis van elke celeb mooi. Amerikaanse beroemdheden hebben vaak de neiging om hun huis helemaal vol te steken met het duurste antiek. Misschien vinden zij dat er luxueus uitzien, wij noemen het meestal ‘oubollig’! Wij zien veel liever een moderne villa op de hills van Hollywood met een zwembad en interieur dat onze adem wegneemt!

Wij zochten uit welke celebrities nu eigenlijk volgend ons de mooiste villa of woning hebben… Ben jij ook benieuwd?

1. Kendall Jenner

Amerikaanse TV-ster en model Kendall Jenner is amper 21 jaar oud en kocht in 2016 de villa in West Hollywood ter waarde van bijna $7 miljoen over van celebrity-koppel Emily Blunt en John Krasinski. De gigantische, luxueuze en moderne villa bezit maar liefst 6 slaapkamers, 5 badkamers en een zwembad met een adembenemend uitzicht. Well done, Kendall! 

2. John Travolta

Wereldberoemde acteur John Travolta moest toch weer iets speciaals doen met zijn huis, wat hadden we anders verwacht? De in Florida gelegen villa is niet enkel een woonst, maar ook een luchthaven?! Wel handig, aangezien zijn een vlucht van 10 minuten naar Orlando stad kan nemen in één van zijn private jets. Travolta liet zijn huis speciaal zo maken, zodat zijn privé-vliegtuig recht voor de deur kan parkeren. We like!

3. The Weeknd

The Weeknd maakte zopas bekend dat hij net een nieuwe villa van $20 miljoen in de Hidden Hills heeft gekocht. De zanger heeft al een tijdje een relatie met zangeres en actrice Selena Gomez. Let’s hope Selena likes the place as much as we do! Met 9 slaapkamers en 11 badkamers was de villa zo goed als ontworpen om feestjes in te geven! Een gigantisch zwembad met vele haardvuren, buitenkeuken, cinema-kamer… We like!

4. Oprah Winfrey

Iedereen weet ondertussen dat Oprah verschillende (véél!) huizen bezit, net zoals auto’s, jets, vakantiehuizen… Noem maar op! E dat kan ook niet anders, I mean, it’s Oprah!
Dit is bijvoorbeeld één van haar woonsten, gelegen in Montecito, California. Ze kocht de immense villa in 2004 voor maar liefst $50 miljoen. Dat kan tellen… In 2013 vond Oprah haar huis een beetje té worden, en gaf de volledige villa een make-under.
Dit is wat ze er zelf over vertelt: “I knew my house was impressive. I mean, just about every guest I ever invited for dinner told me so as they perched on the edge of the opulent sofa, trying not to get fingerprints on anything. I owned a stately home and I poured my heart and soul into making it perfect.”

Spijtig genoeg krijgen wij enkel de buitenkant te zien. Oprah houdt haar deuren volledig gesloten, en maar goed!

5. Mila Kunis en Ashton Kutcher

In 2014 kocht Hollywood-koppel Mila Kunis en Ashton Kutcher deze geweldige $10 miljoen villa in een veilige buurt van Beverly Hills. Dit deden ze niet zomaar voor eender welke reden. De komst van hun eerste baby kwam er namelijk aan, en dat vonden deze twee wel een reden om een nieuw landhuis te gaan zoeken. Het huis is gelegen in een beveiligde straat in de Hills, want niets is te veel voor de veiligheid van je kind, toch?
Met haar 3 slaapkamers en 4 badkamer was dit een perfect huis voor het koppel om een gezin in te starten.

Maar wat wij niet zo goed begrijpen, is dat Ashton Kutcher zijn geweldige bachelor pad wilde verlaten voor deze landelijke villa. Kutcher kocht in 2012 deze prachtige, moderne villa voor bijna $9 miljoen. Open haardvuren, een infinity pool, luxe tot en met… Je moet het maar willen opgeven! But duty calls…

Wij zouden anders wel kiezen voor deze geweldige villa van Kutcher…

6. Kim Kardashian en Kanye West

Cheers aan het meest beroemde koppel ter wereld! Zij kochten in 2014 dit huis in de Hidden Hills, en vlak erna begonnen de verbouwingen… Kanye en Kim waren niet echt blij met de look van het huis en bouwden ganse stukken bij voor $20 miljoen. Vlak na de verbouwing was de rapper nog niet helemaal tevreden, en in de zomer van 2016 begon men aan nieuwe verbouwingen. Ondertussen zit het koppel al enkele jaren in de verbouwingen, en lijkt het erop dat het nooit zal eindigen.

Wij zijn alvast zeer geïntimideerd door het resultaat tot nu toe…

7. Justin Bieber

Pop star Justin Bieber huurde in 2016 een geweldige lake side villa in Los Angeles. Eentje waar we allemaal wel van dromen! De zanger heeft sinds zijn grote carrière al zoveel huizen gehad, dat we het bijna niet meer kunnen bijhouden. Weet je nog toen hij opeens in een glazen villa woonde… Hallelujah!

Justin spendeert ongeveer $80,000 per maand aan deze woning… Yes, I know! De zanger brengt het meeste van zijn tijd door met zijn gang in de gym, game room, zwembad, of zijn eigen boot aan het huis. De huis heeft maar liefst 16 badkamers. Justin, wat doe je daar allemaal mee?

By | 2017-06-08T12:57:42+02:00 June 8th, 2017|Home|0 Comments

Leave A Comment