Exotisch maar betaalbaar op reis

//Exotisch maar betaalbaar op reis

Exotisch maar betaalbaar op reis

Wil jij graag op reis voor een goed prijsje, maar ben je die citytrips even beu? Een exotische, langere reis hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je zelf denkt. Zo kan je gemakkelijk naar Azië of het verre Zuid-Amerika voor een degelijke prijs. Ben jij benieuwd welke landen goedkoper zijn dan je ooit denken kon? Je mond zal ervan open vallen.

1. Sri Lanka

Sri Lanka is een prachtig, exotisch eiland ten zuiden van India. De natuur is er prachtig, ongerept en divers, zoals we ze nog nooit zagen. Van regenwouden tot zandstranden en van palmbomen tot watervallen… Sri Lanka heeft het allemaal.
Hoewel dit eiland nooit als een super hippe vakantiebestemming werd gezien, is het toch de moeite waard om te overwegen. Stilaan wordt dit eiland weer wat meer populair als bestemming, dus zorg zeker dat je snel gaat!

 • Goedkoop?
  In Sri Lanka vind je al een viersterren hotelkamer of bungalow voor nog geen €40,00 via Booking.com! Zeker de moeite waard dus. Wees zeker dat je de site van Skyscanner een bezoekje brengt als je op zoek bent naar de meest goedkope vlucht.

2. Guatemala

Ze zeggen wel vaker dat Guatemala het meest diverse land van Zuid-Amerika is, met haar mysterieuze landschappen en unieke plekjes. Al jaren en dagen is het de perfecte vakantiebestemming voor diegenen die houden van een unieke ervaring in de natuur. Je zou bijna zeggen dat die land gemaakt is voor de stoere avonturier: rotsen beklimmen, op vulkanen wandelen, trekken door de jungle, raften op wilde rivieren… Dit is Guatemala!

 • Goedkoop?
  Een leuk 4-sterrenhotel vind je in Guatemala al voor €35,00. Neem snel een kijkje op Booking.com en vind het logement dat perfect bij jouw voorkeur en budget past!

https://www.instagram.com/p/BOd2S4YA1Q_/?taken-by=exploraguatemala&hl=en

3. Ethiopië

Ethiopië als vakantieland? Je hebt er waarschijnlijk nog niet over nagedacht, maar het is zeker de moeite om dit op je bucketlist te zetten, zeker als je houdt van een gezonde combinatie tussen natuur en cultuur. In Ethiopië is alle nog puur en ongerept, omdat massatoerisme het land nog niet heeft overgenomen. Het is ook één van de enige Afrikaanse landen die zijn originele cultuur heeft behouden door de eeuwen heen. Prachtig noemen wij dat!

 • Goedkoop?
  Op zoek naar een goedkoop hotel in Ethiopië, dat toch nog wat luxe en comfort heeft? Het is er zeker! Voor €50,00 per nacht vind je zeker en vast een leuk en gezellig hotel. Met een beetje zoeken zal je ook zeker een vlucht vinden die niet te duur is, vermits Ethiopië niet vakantiebestemming nummer 1 is momenteel! Win-win!

5. Dubai

Als we aan Dubai denken, denken we meteen: luxe, architectuur, woestijn en veel, veel geld. Dat klopt! Dubai is een heel rijkelijke stad, waar dagelijks tonnen geld wordt uitgegeven door de grootste persoonlijkheden ter wereld. Dubai heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot één van de meeste gewilde bestemmingen ter wereld! Maar voor jou hoeft een tripje naar Dubai echt niet schandalig duur te zijn! Een reisje naar deze stad is hetzelfde als eender welke bestemming, als je de luxe een beetje achterwegen laat natuurlijk. Jij kan ook gaan genieten van de luxe malls, gezellige souks en prachtige boetieks voor niet zo veel geld.

 • Goedkoop?
  We gaan je niet vertellen dat Dubai goedkoop is, maar wel betaalbaar! Wist je dat vluchten naar Dubai echt niet zo duur zijn als je denkt? Snel boeken dus! Als je op zoek bent naar een betaalbare accommodatie, wees dan zeker niet te kieskeurig en kies een kleiner hotel net buiten de stad. Als je een kilometer buiten het centrum gaat, is het leven al veel goedkoper.

https://www.instagram.com/p/BTRQvZBjMnj/?taken-by=dubai&hl=en

5. Zuid-Afrika

Wilde safari’s, zwemmen tussen de nijlpaarden en wandelen naar giraffen. Zuid-Afrika is hét meest prachtige dierenrijk, waar je overdag het wildlife kan ontdekken en ‘s avonds de cultuur kan opsnuiven met een lekker glaasje wijn in het hartje van Kaapstad. De diversiteit in Zuid-Afrika is om U tegen te zeggen, en dat verklaart ook waarom dit land al jaren en dagen dé vakantiebestemming is.

 • Goedkoop?
  Zuid-Afrika kan duur zijn, vergis je hier niet in! Een luxe-hotel in het midden van Kaapstad heeft een zwaar prijskaartje, maar als je buiten de stad een leuke accommodatie weet te vinden, is dit een geweldige variant.

Wat zal jouw volgende vakantiebestemming zijn?

By | 2017-04-27T10:04:25+02:00 April 27th, 2017|Travel|0 Comments

Leave A Comment