Finally een gloednieuw parfum van Chanel: ‘Gabrielle’

//Finally een gloednieuw parfum van Chanel: ‘Gabrielle’

Finally een gloednieuw parfum van Chanel: ‘Gabrielle’

Een nieuw parfum van Chanel op de markt sinds vijftien jaar. En als Chanel met dit komt dan is het toch wel een big deal!
Karl Lagerfeld was flink in zijn nopjes vorige week. ’s Ochtends showde het opperhoofd van Chanel zijn nieuwste couturecollectie een eerste keer aan een select publiek waarna namiddag het nog eens opnieuw werd voorgesteld aan een nog steeds select maar ook zeer beroemd publiek. Onder meer Cara Delevingne, Pharrell Williams, Katy Perry, Julianne Moore en Tilda Swinton zakten af om te zien hoe de nieuwe couture ontwerpen werden gepresenteerd in het Grand Palais.  Als dat nog niet genoeg was mocht de ontwerper ‘La Médaille Grand Vermeil de la Ville’ voor zijn toevoeging aan de reputatie van de stad in ontvangst nemen.

Maar als echte kers op de taart mocht Monsieur Chanel een gloednieuw parfum voorstellen met de naam ‘Gabrielle’. Alleen al de flacon en de naam doen je ernaar hunkeren.

1. De naam: ‘Gabrielle’

Net zoals hun nieuwe It-bag. Duidelijk dat de persoonlijkheid en het levensverhaal van Gabrielle een onuitputtelijke bron van inspiratie blijft.

2. De fles:

De vierkante fles oogt vertrouwd en valt zeker niet uit de toon naast de rest van de Chanel geuren.  Het glas van het flacon is immers dunner dan ooit te voren. No more zware flacons meesleuren. Het heeft dan ook jaren gekost om dit technologisch hoogstandje met extra dunne wanden te ontwerpen. Zo zit de marloquette – de glasdruppel die gewoonlijk op de bodem van de flacon te zien is – naar buiten verplaatst en gepolijst.

3. De dop:

De kleur en het matte lamé is rechtstreeks geïnspireerd op de Haute Couture stoffen die bewaard worden in het Patrimonium van het huis.

4. Het doosje:

Net zoals de perfecte snits van hun jasjes is ook de binnenkant van het doosje een perfecte uitvoering van de gaufragedruk dat dient als etui voor de flacon.

5. De geur:

In tegenstelling tot de meeste chanel geuren is dit een echte bloemengeur. Zo is hij samengesteld met ylang ylang, oranjebloesem, jasmijn en tuberoos. Een zeer zachte, toegankelijke en niet te overheersende geur. Zeer slim om een breed publiek mee te kunnen bekoren.

6. Het gezicht:

Kristen Stewart, wat een knappe vrouw! Is al een aantal seizoenen het vaste gezicht van de make-up lijn en nu dus ook te zien in het reclamefilmpje van deze nieuwe geur. Het is nog heel even wachten eer hij on screen te zien is, maar wij kijken er alvast enorm naar uit.

7. Het lancering feestje:

Was ongetwijfeld de fashion party tijdens fashion week. Naast de usual horde aan beautyjournalisten waren er ook topmodellen en sterren zoals Katy Perry, Kirsten Stewart, Pharell Williams, Aziz Ansari en andere toppers aanwezig om het compleet te maken. En natuurlijk ontbrak het er niet aan lekkere hapjes en champagne a volonté.

8. De verrassing:

Als kers op de taart sprong Pharrell Williams het podium op om aan zijn verrassingsoptreden te beginnen en natuurlijk was iedereen daar heel uitgelaten en blij mee. Hij koos voor een mix van hitjes met een politiek statement en vroeg niet veel later ook Katy Perry op het podium. Onze Karl bedankte Pharrell vriendelijk als hij hem het podium op vroeg en keek liever mee vanaf de zijlijn.  Het was een hete en swingende party naar verluid.

9. In de winkel:

Gabrielle ligt officieel in september in de parfumerie maar zal al vanaf augustus in de webshop van Chanel verkrijgbaar zijn.

By | 2017-07-11T12:55:44+02:00 July 11th, 2017|Beauty|0 Comments

Leave A Comment