Geen schrik van kleur!

//Geen schrik van kleur!

Geen schrik van kleur!

De trend van vandaag op vlak van beauty? Alles kan! Letterlijk, alles! Niemand kan je nu nog zeggen wat je wel en niet mag gebruiken, of welke kleuren je wel of niet mag verwerken in je make-up. We leven in 2017, in een wereld waar iedereen zijn eigen stijl en smaken mag uiten. Let’s do that then!

We zien meer en meer dan mensen op vlak van make-up meer gaan durven. Ze gaan al wat sneller een fel rode lippenstift op doen, of een blauwe kleur op hun ogen zetten. Leuk, toch? Natuurlijk zijn die ‘no make-up looks’ nog steeds super populair, maar wij houden toch nog altijd van een beetje kleur in het gezicht.

Het kan niet gek genoeg! Of je nu houd van blauw, turquoise, fel rose of oranje, er zal altijd een manier zijn om deze look te bekomen. Je hoeft daarom je volledige ooglid niet te kleuren… Een klein stukje of een eyeliner kan al veel doen!

Welke kleur past bij mij?

Let wel op; niet elke kleur van oogschaduw staat bij iedereen. De kleur van je ogen bepaald heel veel over welke kleuren je kan gebruiken… Let’s see:

Misschien is het niet hoe je denkt, maar hier zijn voorbeelden van welke oogschaduw je zou moeten gebruiken, naargelang de kleur van je ogen.

Als je bruine ogen hebt zijn bruine en paars-blauwe tinten heel mooi. De blauwe kleur doet je ogen heel erg naar voren komen! Gebruik geen te donker bruin of zwart, want deze gaan je ogen nog donkerder doen lijken.

Als je ogen bijvoorbeeld aqua zijn, zijn grijs-groene tinten en oranje/peach heel erg mooi! De peach kleur staat heel mooi in contrast met het aqua van de ogen, en doet ze enorm naar voor komen!

Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden per kleur van ogen, maar deze kleuren zijn degene die je het beste zouden staan.

Er bestaan heel veel variaties op de kleuren, en zoals we voordien al zeiden: een accentje is genoeg, je hoeft je volledige ooglid niet in deze kleur te doen als je daar niet comfortabel mee bent.

Zoek voor jezelf uit wat het beste bij jou past, en het mooiste is bij jouw stijl en ogen.

Wat inspiratie:

Hier zijn enkele voorbeelden van beauty-looks waar je wat inspiratie uit kan halen! Go wild!

Take Me On Vacation kyshadow palette #VacationEdition #June15

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

https://www.instagram.com/p/BU952Fch8vb/?taken-by=maccosmetics

By | 2017-06-12T09:57:09+02:00 June 12th, 2017|Beauty|0 Comments

Leave A Comment