Gratis kunst bij IKEA

//Gratis kunst bij IKEA

Gratis kunst bij IKEA

Yes, het is echt waar. Gratis kunst bij IKEA. IKEA lanceert in de komende weken een collectie van 12 posters limited edition art. De posters zullen eerst geëxposeerd worden in de galerij in Australië, Sidney.
Het verrassende is dat de bezoekers deze vandaag gewoon gratis mogen mee nemen! Ze mogen dat echt simpelweg van de muur afhalen en meenemen, cool.

Een aantal dagen geleden vond een eerste pré presentatie in één van de bekendste galerijen ter wereld ‘the IKEA Removable Art Gallery’ plaats.
Bezoekers konden hier hun favoriete item uitkiezen en simpelweg van de muur afhalen en mee naar huis nemen. Vandaag vindt een officiële expositie plaats en kunnen de mensen weer lekker hun exemplaartje mee naar huis nemen.
Crap, woonden we maar in Sidney he.

Betaalbare kunst is zeker mogelijk! 

Omdat de meeste mensen kunst nog steeds zien als iets onbetaalbaars in hun perceptie wil IKEA hier iets aan doen. Omdat het onderzoek in Australie is gedaan hiernaar zal het event daar ook vandaag plaats vinden.  Mmm, hoor ik je nu denken. Daar hebben we dus niets aan he.  Dat is waar maar, vanaf juni zullen de 12 posters ook verkrijgbaar zijn bij ons in de winkels.

Je zal deze prachtige creaties voor slechts een 15 tal euro per stuk kunnen aankopen, niet slecht he.

Meer info over deze prachtig eclectische collectie vind je hier.

By | 2017-05-30T07:14:35+02:00 May 30th, 2017|Culture|0 Comments

Leave A Comment