Hoe berg jij je magazines op?

//Hoe berg jij je magazines op?

Hoe berg jij je magazines op?

Als je net zoals ons over een mega grote collectie magazines beschikt en je niet goed weet wat ermee te doen, dan hebben wij een aantal tips voor jou. Het is natuurlijk zonde om ze op te bergen in een kast en er niets mee te doen.

Haal je inspiratie uit deze nieuwe interieur-trends zodat jij je magazines kan stylen.

– Gebruik schabben tegen de muur als uitstal materiaal

Selecteer covers die mekaar complementeren, ook asymmetrie in jouw design is zeer mooi. Stal deze mooi uit op de schabben bevestigd aan de muur. Je neemt best een neutrale achtergrond.

– Berg ze op in een mooi mandje of magazine organiser

Als je geen zin of tijd hebt om er een kunstwerk van te maken aan je muur, kan je ook kiezen voor een hippe opberger. Zo zal niemand zien dat ze niet gesorteerd zijn.

– Laat ze hangen

De meest ongewone manier om je magazines een plaatsje te geven is ze op te hangen. Zo kan je ze aan een mooie kapstok hangen of op een laddertje tegen de muur.

– Stokkeer ze laag

Ideaal voor de echte magazine lovers die er heel veel hebben: stockeer je magazines op laag liggende schabben. Als je het helemaal goed wil doen, sorteer ze dan op kleur en datum. Super handig!

– Ga voor een klassiek koffietafeltje

Zorg dat je koffietafel gezellig en uitnodigend is met een aantal mooi uitgestalde magazines. Je moet ze wel vervangen door nieuwe af en toe zodat je gasten iets te lezen hebben wanneer ze even moeten wachten.

– Hou het traditioneel met een gewoon rek

Losstaand, of bevestigd aan de muur. Een traditioneel rek is de makkelijkste manier van opbergen. Wil je er een moderne twist aan geven? Kies dan voor een koperen versie.

Hoe je ook je magazines graag opbergt, zorg ervoor dat het element perfect bij je interieur en stijl past. Be creative!

By | 2017-05-12T09:10:10+02:00 May 12th, 2017|Home|0 Comments

Leave A Comment