Is jouw balkon, terras of tuin al summerproof?

//Is jouw balkon, terras of tuin al summerproof?

Is jouw balkon, terras of tuin al summerproof?

We kunnen weer genieten van lekker zomerweer, maar heb jij je tuin of je balkon al opgefrist en summerproof gemaakt? Zorg dat je zoveel mogelijk kan genieten van die zomerdagen en avonden in de tuin, op het dakterras, in het park of lekker op het balkon. Je geniet het meest als je het balkon ook leuk en gezellig hebt ingericht. Een fijne stoel of bank, een tafel, mooie planten en gezellige verlichting. Allemaal must haves voor een geslaagde dag of avond op het balkon.

Wij hebben een aantal tips voor jou:

1. Theelichten en kaarsen:

Een balkon met heel veel theelichten en kaarsen, romantischer kan het niet worden. Een lampion aan het plafond kan ook super sfeervol zijn.

2. Gezellige lampen:

Leuke lampenslingers of gezellige buitenverlichting is ook een goede sfeermaker op een balkon. Zo kun je ook ’s avonds nog een boekje lezen.

3. Privacy:

Een schuifgordijn dat je in hoogte kan verstellen kan handig zijn om je wat extra privacy te gunnen.

4. Planten:

Des te groter je balkon, des te meer planten je kunt plaatsen. Maar ook kleine balkons kunnen veel planten hebben. Zo kun je een gehele wand vol met planten maken of hangplanten ophangen. Op deze manier versier je het balkon met lekker veel groen.

5. Zorg dat je een werk, zit en eetruimte kan voorzien:

Je wilt kunnen ontspannen, eten en misschien ook nog wat werken op je balkon. Waarom niet, doe je ding lekker vanaf je gezellig terras of balkon. Kleine tafels zijn ideaal voor de wat kleinere balkons. Het neemt niet veel plek in beslag plus je hebt ook nog een leuk uitzicht!

6. Meubilair:

Tuinmeubilair is het meest ideaalst voor een balkon maar ook binnen meubilair kan gebruikt worden. Zolang het gemaakt is van een hard materiaal kun je het prima op je balkon plaatsen. Wij raden je wel aan om het in de natte maanden naar binnen te halen.

7. Zelfgemaakt balkon meubilair:

Is je budget niet zo ruim maar wil je toch graag van je balkon gebruik maken? Ga dan op zoek naar materialen waarvan je zelf meubilair kunt maken. Zoals deze pallet, super goedkoop en gemakkelijk!

8. Decoratie:

Leuke plantjes en potjes. Tafeltjes en verhogingen en glazen potten en vazen. Alles wat een beetje tegen slecht weer kan, kun je gebruiken op je balkon.

By | 2017-06-01T13:49:14+02:00 June 1st, 2017|Home|0 Comments

Leave A Comment