Jouw crisis kan jouw succes worden

//Jouw crisis kan jouw succes worden

Jouw crisis kan jouw succes worden

Jouw crisis kan jouw grootste motivatie worden! Jouw tegenslagen zijn de voorbereiding op jouw succes!`

Denk hier eens goed over na… Universeel komen de grootste successen uit situaties waar de persoon rock bottom heeft geraakt. Waar iemand alles verloren is en echt even in het duister zit zonder licht aan het einde van die tunnel. Doordat mensen er heel erg diep onderdoor raken en soms letterlijk alles verliezen, gaan ze op zoek naar oplossingen.

Helaas betekent dat ook dat mensen waar het wel goed gaat en minder met tegenslag te maken krijgen sneller in die comfort zone blijven zitten. Ons hoofdje zit nu eenmaal zo in mekaar. Onze psyche heeft de neiging van niks te doen als er niets fout gaat, waardoor we lekker in de comfort zone blijven zitten, en onszelf niet uitdagen.

Dat is echt niet goed hé, jongens! Dat betekent ook dat we ons dromen nooit zullen realiseren, of dat we gewoon opgeven, en stoppen met dromen.

Ik hoor constant mensen vertellen over hun droomleven, droomjob, droomrelatie, er zijn er die dat zelfs op lijstjes hebben geschreven, ze weten heel goed wat ze willen. Ze schrijven bijvoorbeeld gedetailleerd uit welk bedrijf ze willen uitbouwen of hoe hun toekomstig lief er precies moet uitzien en zijn. Ze gaan ook letterlijk ernaar op zoek, schieten in actie en beginnen aan een reis daarnaartoe en dan opeens … krijgen ze één tegenslag en  zeggen ze voila tis nie gelukt, ik stop ermee.

Huh? Hoe bedoel je ik stop ermee? Snap je het dan niet, het is telkens een weg ergens naartoe, een reis naar die droom… Het is niet de bestemming dat telt lieve mensen, het is de weg ernaartoe!
Onderweg zal je wat hobbels tegen komen natuurlijk dat is toch logisch? Maar tenminste sta je niet stil en ga je ergens naartoe. Wat voor nut heeft dat om niet op reis te gaan omdat je bang bent om een platte band te krijgen of omdat je weet dat het noodweer kan worden onderweg? Jij vertrekt toch gewoon en dan zien we wel weer?
Wat jij onderweg ook zal mee maken, er zullen zich altijd tegenslagen presenteren, en als deze zich voordoen dan is dat zelfs een goed teken hoe vervelend ze ook mogen zijn. Het is een teken dat jij tenminste jouw weg bent af aan het leggen naar jouw dromen, jouw doelen en dat je leeft.

Jij blijft niet stilstaan, proficiat jij leeft!

Er is geen grotere pijn dan die van het hebben van spijt! Geloof mij er is echt niets erger dan het gevoel hebben van spijt, dat is een gevoel dat aan je blijft knagen, en helaas zijn er mensen die oversteken op het einde van hun dagen met dit gevoel.
Wees daarom niet bang om een risico te nemen. Nooit bang zijn om te doen wat je vanbinnen echt wil. Je kan falen je zal waarschijnlijk zelf vaker falen. Maar falen terwijl je je jaagt achter jouw dromen is onbelangrijk vergeleken bij het falen van je neer te leggen een leven te leiden zonder vervulling, dat je ongelukkig maakt.

Het is nooit te laat om te beslissen meer in het leven te willen. Het is nooit te laat om je in te zetten iets bijzonder van je leven te maken. Het is nooit te laat om vandaag opnieuw te starten, om van vandaag de beste dag van je leven te maken.

Creëer mogelijkheden voor jezelf en wees positief, overstijg die angsten en die negatieve gedachten die jij zelf produceert door je verleden!
Wil jij vooruit? Kijk dan naar het hier en nu, waar sta jij vandaag? wil jij hetzelfde als gisteren of wil jij beter krijgen dan gisteren?

Als jij vooruit wil, begin dan vandaag met jezelf opnieuw uit te vinden. Wat wil jij in het leven, en ga ervoor. Het is nooit te laat om iets nieuw te leren, om te groeien of om je weer goed te voelen. No matter wat er zich ook in je verleden heeft mogen afspelen, welke pech je ook gehad mag hebben. Zeg sooooo whatttt tegen jezelf, en ga vooruit, begin opnieuw want jullie zijn het waard.

Het goede nieuws is dat dit voor iedereen is, iedereen kan zijn hoogste goed leven, iedereen krijgt toegang tot dit stukje geluk, maar enkel en alleen als je toegewijd bent zal het lukken.
Wil jij echt veranderen? Wil jij echt een beter en ander leven? Het is niet onmogelijk. Het enige dat jij nodig hebt is moed, toewijding en een groot brandend verlangen. De meesten mensen durven niet te veranderen, niet omdat ze niet moedig zijn? of omdat ze het onbekende vrezen. Ze veranderen simpelweg niet omdat ze bang zijn te falen, ze zijn helaas gewoonweg bang te falen.

Wees niet bang om te falen, wees bang om je op exact dezelfde plaats te bevinden volgend jaar als vandaag.
Jij bent de enige die jouw dromen kan waarmaken, het is aan jou en enkel aan jou om die dromen te kunnen waarmaken. Daarom mag jij niet opgeven, het is jouw droom en je kan het. Jij bent het waard, ook al zie je soms geen uitweg meer, ook al heb je pijn. Het zal beter worden.

Wacht niet meer op morgen, want vandaag is die dag. De eerste dag van de rest van jouw leven.
Maak die belofte aan jezelf en wees moedig! Jij kan het het is tijd om op te staan en geef niet op, geef nooit op!

By | 2017-07-03T13:06:09+02:00 July 3rd, 2017|Mindset|0 Comments

Leave A Comment