Lancaster zonneproducten: het beste voor je huid

//Lancaster zonneproducten: het beste voor je huid

Lancaster zonneproducten: het beste voor je huid

Je huid goed onderhouden is een must, dat weten we (hopelijk) allemaal. Wanneer we skincare zeggen, denken we aan body lotions, zonnecrème, douchegels, olies… Allemaal goed en wel, maar welke producten moeten we nu gebruiken? Het is en blijft moeilijk om te zeggen welke producten goed en slecht zijn voor je huid, maar er zijn natuurlijk altijd die paar merken die er met kop en schouders bovenuit steken, net zoals Lancaster!

Bekijk één van onze vorige artikels ‘Geniet jij veilig van het zonnetje?‘ voor de beste zonnetips!

De zonnelijn van Lancaster is al jaar en dag één van de beste op de markt! Wij introduceren je dus vandaag aan dit geweldige skincare merk:

https://www.instagram.com/p/BVkN97zAB_t/?taken-by=lancaster_beauty

Lancaster heeft in de loop der jaren verschillende beautylijnen voor de zon gecreëerd. En wat zijn we daar blij om, want zo heeft iedereen en iedere huid wel zijn favoriete product!
Dit zijn de Lancaster zonnelijnen:

De Lancaster zonnecrèmes bieden steeds een prachtige tan, gecombineerd met optimale bescherming, en dat dankzij haar Full Light Technology!

Dat betekent dat Lancaster je niet enkel beschermt tegen UVA en UBA, maar ook zichtbaar licht en infrarood. Kortom, het allerbeste voor je huid!

Wil jij er zeker van zijn dat je goed beschermd bent tijdens het zonnen?

Download dan de Lancaster Sun Timer app, die je vertelt wanneer je je moet insmeren! Handig, toch? Plus, op de app kan je perfect uitzoeken welke Lancaster-producten nu het best bij jou en je huid passen.

Happy Tanning, everybody! Vergeet niet om je goed te beschermen!

By | 2017-06-27T11:00:25+02:00 June 27th, 2017|Beauty|0 Comments

Leave A Comment