Leef jij voluit?

//Leef jij voluit?

Leef jij voluit?

Voluit leven? Dat is een zeer uiteenlopend gegeven. Maar wat we zeker weten is dat je vooral gelukkig moet zijn op alle levensgebieden en dat wat je denkt, voelt en doet in perfecte opstelling en verbinding met mekaar moet zijn.
Wat een compleet leven voor jou betekent moet je voor jezelf beantwoorden. Iedereen wil gelukkig zijn en met hart en ziel leven. Helaas zijn we geneigd niet al te veel tijd te steken in onszelf. Zolang we geen verdieping in onszelf zoeken, zelfinzicht creëren en ballast willen opruimen zal het niet echt vooruit gaan.

Stilstaan, voelen en ervaren. Is dat niet waar het mee begint? Hoe kan je anders uitkomen bij de essentiële en persoonlijke wijsheden? Enkel op deze manier kan je een fundament of basis leggen naar dat volwaardig leven.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

  1. Wat vind jij echt belangrijk in jouw leven, en waar krijg jij energie van?
  2. Waar rem jij jezelf in af? En hoe kan je dit veranderen?
  3. Wat zit je in de weg om je volle potentieel te kunnen benutten?
  4. Wat zou jij doen en hoe zou je leven eruit zien als je geen beperkingen zag of kende?
  5. Hoe ga jij om met duistere gedachten (ik kan het niet, ik doe het nooit goed) en gevoelens als schuld, schaamte en frustratie?
  6. Wat zou jij in de plaats van die duisteren gedachten kunnen zetten, zodat je wel je droomleven kan leven?
  7. Hoe zou jij je hoofd en hart in verbinding kunnen brengen? Welke inzichten zou je hiervoor kunnen verwerven en welk plan zet je erop? …

Je voelt het waarschijnlijk al aan? Het zal tijd kosten en het gaat niet vanzelf. Voel jij dat het tijd is om iets nieuws te leren en oude gewoontes af te leren? Laat je persoonlijk begeleiden door de leading lady herself.

Your summer breakthrough met Inge Rock … Leve de zomer!

Voor velen betekent dit herbronnen en bijtanken, genieten van familie en dromen van een belovende toekomst. Hoe gaat de tweede helft van het jaar er voor jou uitzien? Welk resultaat wil je dolgraag behalen voor Oudejaarsavond? Waarin wil je doorbreken? Dat beslis je nu. Bewuste mensen willen maar al te graag in zichzelf investeren opdat de resultaten van morgen voorspelbaar worden. Daarom heeft Inge Rock 3 verschillende programma’s samengesteld. Elk programma heeft een andere methodiek en doelstelling.  Ontdek de unieke zomerprogramma’s hier onder en beslis wat het best bij jou past. Inge is klaar om samen met jou een zomerdoorbraak te creëren! Let’s rock!

Via deze link kan jij jouw zomerdoorbraak uitkiezen.

https://ingerock.be/your-summer-breakthrough/

Hoe achterhaal je wat je in de weg zit op momenten dat je niet lekker in je vel zit? en hoe dit veranderen? Hoe je belemmerende gedachten kunnen ombuigen naar overtuigingen die jou ondersteunen?

By | 2017-07-17T09:44:07+02:00 July 17th, 2017|Mindset|0 Comments

Leave A Comment