Luxe in Marokko: de vakantie die iedereen wilt

//Luxe in Marokko: de vakantie die iedereen wilt

Luxe in Marokko: de vakantie die iedereen wilt

De laatste tijd zagen we dat meer en meer jetset, celebrities, bloggers… naar het mooie Marokko trokken. Waarom? Dat vragen wij ons ook af! Een goede gelegenheid om wat research te doen naar de verblijfplaatsen van deze mensen in het prachtig Noord-Afrikaanse land.

Marrakesh, in Marokko, is al lang een hotspot als het aankomt op vakantiebestemmingen, maar de laatste tijd merkten we toch dat er een nieuwe trend aan kwam waaien. We zien enkel nog prachtige foto’s van moskee’s, badhuizen, mooie deuren, kamelen en zand… Marrakesh is vandaag de place to be!

https://www.instagram.com/p/BH1rq_hAVkd/

https://www.instagram.com/p/BUWsGaZFm3m/?taken-by=ohhcouture

Le Riad Yasmine, Marrakesh

De meest populaire spot in heel Noord-Afrika op dit moment? Het hotel ‘Le Riad Yasmine‘ in Marrakesh, en specifieker nog: het zwembad van het hotel. Alle bloggers en Instagrammers trekken speciaal naar de prachtige stad om hun perfecte foto’s te nemen in het zwembad van dit mooie hotel. Het zwembad van Le Riad Yasmine is ondertussen mega Instafamous en is op het profiel van elke blogger te spotten.

En terecht, want het hotel is een echt pareltje in een prachtige stad! Dit boutique hotel heeft maar 7 kamers, maar wel de mooiste die je je kan voorstellen. Omdat het een boutique hotel is, is het er altijd rustig en vredig, en heb je geen last van een overvloed toeristen. Nu begrijpen we waarom deze Instagrammers hier komen. Een zwembad voor jou alleen? Dat plakt goed op foto!

Er is gelet op de kleinste details. Van een hoekje aan de deur, tot de tegels van het zwembad. Van boven tot onder Moroccan Style!
“This comfortable private house combines authentic charm, discreet luxury and a contemporary atmosphere.  Enjoy the different relaxation spaces the Riad offers!”, zeggen zij zelf. Dat beloofd!

Heb jij ook zin gekregen om een ticket naar Marrakesh te boeken en in dit mooie hotel te verblijven?
De prijzen van de kamers liggen tussen €90,00 en €140,00 per nacht.

Voor meer informatie kan je altijd terecht op de website van Le Riad Yasmine.

https://www.instagram.com/p/BSvLfp6lsaD/?taken-by=leriadyasmine

https://www.instagram.com/p/BU6TOirF24c/?taken-by=leriadyasmine

By | 2017-07-01T09:54:21+02:00 July 2nd, 2017|Travel|0 Comments

Leave A Comment