Nieuw in Efteing: Symbolica, duurste attractie ooit

//Nieuw in Efteing: Symbolica, duurste attractie ooit

Nieuw in Efteing: Symbolica, duurste attractie ooit

Begin juli onthulde de Efteling haar allernieuwste, grote attractie ‘Symbolica‘. Het zou de allerduurste attractie ooit zijn in de geschiedenis van de Efteling. Er werd zo’n 35 miljoen euro gebruikt om de attractie volledig, tot in de details, te bouwen. Dat kan tellen!

De attractie werd speciaal dit jaar gebouwd als eerbetoon voor 65 jaar Efteling. Het bouwen van Symbolica startte op 11 januari 2016 en men opende de deuren voor het grote publiek op 1 juli 2017.

https://www.instagram.com/p/BU1BAn7j5-k/?taken-by=efteling

https://www.instagram.com/p/BVwV1i1DQVT/?taken-by=efteling

De attractie is gebaseerd op de verhalen van de Pardoes-sage gecreeëerd door Henny Knoet.

In de attractie gaat de bezoeker op audiëntie bij koning Pardulfus van Symbolica, die in paleis Hartenhof woont. Terwijl de bezoekers door lakei O.J. Punctuel worden klaargestoomd, komt tot grote verbazing van hem Pardoes tevoorschijn. De tovernar kapt de audiëntie van de lakei af en neemt de gasten mee door de geheime gangen en magische vertrekken van het paleis.

Tijdens de 7 minuten durende rit, ontdek je alle geheimen over Pardoes van de Efteling. Er zijn verschillende routes die je kan nemen, zodat je telkens een ander avontuur tegemoet gaat. Spannend, toch?

Ben jij ook benieuwd naar de gloednieuwe attractie Symbolica? Neem snel een kijkje op de site van de Efteling voor meer info.

Boek je tickets hier.

https://www.instagram.com/p/BWcJE2ZDXjj/?taken-by=efteling

https://www.instagram.com/p/BV9N2Qvjwcc/?taken-by=efteling

By | 2017-07-13T09:03:56+02:00 July 14th, 2017|Culture|0 Comments

Leave A Comment