Op verrassingsreis met SRPRS.ME

//Op verrassingsreis met SRPRS.ME

Op verrassingsreis met SRPRS.ME

Een fantastisch concept dat je overal ter wereld brengt en een vakantiebestemming uitkiest op jouw maat! Van een tweedaagse citytrip tot een road trip door Amerika, het kan allemaal! Het enige addertje: je weet pas waar je naartoe gaat op het vliegveld, de dag van het vertrek. Spannend!!

Sprps.me is al jaren razend populair bij diegenen die houden van wat uitdaging en nieuwe dingen in het leven. Speciaal gemaakt voor mensen die graag de touwtje uit de handen geven en eens iets nieuws willen proberen. Leuk, toch?

“De mooiste reis plan je niet die overkomt je…”

– SRPRS.ME

Stop met de eeuwige controle freak te spelen en laat al je zorgen los. Sprps.me houdt rekening met alles dat jij wilt. Wil je naar de zon, of maakt het je eigenlijk niet uit? Heb je een bepaald budget? Wil je absoluut niet naar die ene plaats? Vanaf welke luchthaven zou je willen vertrekken?… Zij stellen de vragen en jij beantwoordt ze. Makkelijker kan het niet! Op deze manier weet men bij Sprps.me exact jouw wensen, en kan men de perfecte reis voor jou samenstellen.

Krijg je er al zin in?

Bij Srprs.me kan je exact kiezen wat voor avontuur je tegemoet wilt gaan. Misschien ga jij wel liever backpacken en citytrippen? Laat ons eens kijken wat Srprs.me allemaal te bieden heeft…

De verschillende avonturen:

1. Broke

Wil jij het liefst met je volgeladen backpack op citytrip? Dan is deze optie perfect voor jou! Vlieg naar een levendige stad, slaap in een hip hostel en overleef met een back to basic budget. Als met weinig geld overleven voor jou de max is, kan jij deze optie zeker aan!

 • 3, 4 of 5 dagen
 • Vanaf € 135 p.p

2. Citytripping

Ontdek op het vliegveld naar welke geweldige Europese stad jij vliegt. De meest relaxte manier om een stad te beleven. Srprs.me regelt je vlucht, een goede accommodatie én ontbijt. Ga er tussen uit voor een paar daagjes en verblijf in een mooi hotel in één van Europa’s prachtige steden. Beleef het citytrippen op een heel andere manier…

 • 3, 4 of 5 dagen
 • Vanaf € 220 p.p

https://www.instagram.com/p/BT4ZCtYBlgQ/?taken-by=srprsme

3. Road tripping

Stap in je eigen auto met je bestemming als verrassing. Eén ding is zeker: je accommodatie en ontbijt zijn geregeld. Hoe je er komt? That’s up to you. De mooiste route plan je niet, die ontdek je. Jouw auto, jouw vrijheid! Doe en ga waar je zin in hebt, Srprs.me regelt jouw logement en ontbijt! Easy!

 • 2, 3, 4, 7 of 12 dagen
 • Vanaf € 66 p.p

4. Solo Together

Alleen op reis? No way. Jij stapt in een dubbel avontuur. Leer andere solo reizigers kennen en ontdek op het vliegveld waar jullie naartoe gaan. Spontaniteit? Srprs.me takes care of it. Maak nog meer vrienden dan je al hebt en doe de leukste dingen samen op reis. Allemaal gezellig op één kamer, want zo leer je iedereen pas echt kennen.

 • 4 of 6 dagen
 • Vanaf € 245 p.p

5. Multi City

Voor jou is één stad niet genoeg. Verdwaal in het labyrinth dat Europa heet. Ontdek steeds op het vliegveld naar welke volgende stad je gaat. Elke stad is in een ander land. Proef de verschillen. Leuke hotels in het centrum, fijne vliegtijden, nooit saaie momenten… Dit is Multi City!

 • 5, 7, 8 of 10 dagen
 • Vanaf € 480 p.p

6. Sunsation Explore

Eén thema, twee bestemmingen, altijd lekker weer. Wissel het buitenleven in de stad af met een cocktail aan zee. Alles wat je nodig hebt, zijn een vliegticket en hotel. Time to explore the coast. Vertrek naar een lekker warme bestemming binnen Europa en logeer in een perfect hotel of appartement. Perfect voor jou als je houdt van én de stad, én de zee!

 • 7 of 9 dagen
 • Vanaf € 590 p.p

https://www.instagram.com/p/BTqp6KFhz3d/?taken-by=srprsme

Who would you take along on a trip with your destination as a surprise? #tag ✈️

A post shared by We love to srprs you (@srprsme) on

7. Backpacking

Spontaneity is the best kind of adventure. Jij trekt er het liefst vaak op uit om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Srprs.me boekt je begin- en eindpunt en the rest is up to you. Of ga jij voor extreem en durf jij het aan om alleen voor een enkeltje te gaan? Live life to the fullest. Het gewone leven komt later wel weer. Jouw reis, jouw route. Neem een enkeltje of een retourticket! In Europa blijven of wereldwijd gaan? Het kan!

 • Zolang je zelf wilt
 • Vanaf € 225 p.p

8. THEMA VAN DE MAAND

Elke maand haalt Srprs.me een ander gloednieuw thema boven om toch wat variatie in het keuzemenu te brengen. Voor de maand juli is het thema ‘Graduated’. Er even tussendoor met je vrienden na een jaar vol stress en spanning? Het kan!

Andere thema’s zijn: Last Minute, City Worldwide, Surf ‘n Beach, All Together, en nog veel meer… Houd je ogen open voor meer nieuwe thema’s!

Ready? Let’s go!

By | 2017-07-10T10:12:37+02:00 July 10th, 2017|Travel|0 Comments

Leave A Comment