Op zoek naar swimwear? Dan moet je deze merken kennen!

//Op zoek naar swimwear? Dan moet je deze merken kennen!

Op zoek naar swimwear? Dan moet je deze merken kennen!

Ga je op vakantie, maar ben je nog op zoek naar de perfecte bikini, badpak, of short? This is your lucky day! Wij sommen wat merken op die je zeker moet kennen als je op zoek bent naar jouw nieuwe ‘favorite item‘. Neem zoals blogger Gypsea Lust de benen en vertrek naar één of ander tropisch eiland, met je favoriete swimwear natuurlijk!

Elsa & Rose Swimwear

Deze cute bikini’s en badpakken van Elsa & Rose zijn perfect voor de romantische dames onder ons! De swimwear wordt steeds afgewerkt met kanten details en mooie vormen. Iets voor jou? Wij zijn fan van dit merk!

https://www.instagram.com/p/BVFgsCAjZ8f/?taken-by=elsaandrose

https://www.instagram.com/p/BUjMNmqjN7X/?taken-by=elsaandrose

Protest

In de zomer Beach & Surf, en in de winter Snow & Ski! Het kan niet beter dan dit. Sportmerk Protest heeft voor iedereen wel wat leuks in zijn collecties. Mannen, vrouwen en alle stijlen! Misschien wordt dit wel jouw nieuwe favoriete swimwear brand.

https://www.instagram.com/p/BUoV9feBPvo/?taken-by=protestwomen

Triangl

Swimwear to die for! Zo kan je Triangl omschrijven. Wij zijn mega fan van dit merk! Eenvoudige vormen, leuke kleuren, mooie patronen… Wat moet je nog meer hebben? Kijk zelf maar:

REINE + RENA The One Piece Shop Now

A post shared by TRIANGL (@triangl) on

#TRIANGLGIRLS The New Velvet

A post shared by TRIANGL (@triangl) on

H&M

Het klinkt misschien raar en ‘veel de gewoon’, maar de swimwear van H&M kreeg dit seizoen een flinke upgrade. Leuke stuks en mooie patronen! Neem zeker een kijkje op de site, want alle zwemkleding vliegt de deur uit op dit moment, voor zowel de dames als de heren.

https://www.instagram.com/p/BUyeNUngOjU/?taken-by=hm

Klik om af te spelen.

https://www.instagram.com/p/BUm67n5AML8/?taken-by=hm

Hollister Co.

Bij Hollister vind je de ruimste keuze aan swimwear en beachwear! Dit populaire zusje van Abercrombie & Fitch brengt al jaren de meest leuke bikini’s en zwemshorts op de markt voor zowel girls als guys! Misschien heeft dit merk wel een jong kantje, maar de swimwear blijft supermooi, voor iedereen!

All #Saturdays need are sun, waves & friends to share them with.

A post shared by Hollister Co. (@hollisterco) on

https://www.instagram.com/p/BVXqMK0Bchd/?taken-by=hollisterco

Jack & Jones

Voor de meeste mannen is Jack & Jones een geweldig merk, want je hebt er namelijk letterlijk alles: kleding, ondergoed, schoenen, accessoires, en… zwemshorts! Daar zijn wij vandaag vooral geïnteresseerd in. De klassieke stijl van Jack & Jones spreekt ons wel aan. Jullie ook?

https://www.instagram.com/p/BVexXHIlu8Z/?taken-by=jackandjones

Seafolly Australia

De swimwear van Seafolly Australia is ook één van onze favorieten. Bij dit merk vind je ook dit seizoen de leukste bikini’s! Amen to that! Bekijk de volledige collectie online.

https://www.instagram.com/p/BT8ppzbgvi-/?taken-by=seafollyaustralia

Nu ben jij ook volledig voorbereid op de warme zomer! 

Enjoy your summer, guys!

By | 2017-06-26T10:07:00+02:00 June 21st, 2017|Fashion|0 Comments

Leave A Comment