Zomer gadgets voor thuis die we allemaal willen

//Zomer gadgets voor thuis die we allemaal willen

Zomer gadgets voor thuis die we allemaal willen

Bij dit warme weer horen enkele ‘hoofdnoodzakelijke’ gadgets! En nu zeg jij: “Gadgets zijn toch nooit noodzakelijk?” True! Maar wij vinden deze gadgets wel echt passen bij de zomer, een must dus! Welke vind jij leuk?

Klik op de foto om te shoppen.

bFan Air Cooling Bed Fan

Waarschijnlijk één van de beste uitvindingen ooit: een airconditioning voor je bed! Kan het nog beter? Vanaf nu heb je geen last meer van die warme zomernachten onder de lakens. Erboven, eronder, erboven… Iedereen kent de struggle wel. Dat is helemaal gedaan met deze geweldige bFan Air Cooling Bed Fan. AMEN!

Opblaasbare zwembadgadgets

De gigantische opblaasbare flamingo’s, eenden, ananassen, ijsjes… Je ziet ze overal en waarschijnlijk nog heel de zomer lang. Open je social media en ze worden naar je hoofd gegooid. Er is geen vermijden meer aan, maar waarom niet gewoon mee doen? Seems like fun!

https://www.instagram.com/p/BS4Oax3hyas/?taken-by=shaymitchell

https://www.instagram.com/p/BT4UFk5Dg3s/?taken-by=helenowen

Ultimate Ears Wonderboom Speaker

Bluetooth, Wireless, waterproof, super licht, leuke kleurtjes, mega sound… Dit is de Wonderboom Speaker van Ultimate Ears! Het ultieme gadget voor de zomer, guys!

https://www.instagram.com/p/BUmoVMGjLPU/?taken-by=ultimateears

https://www.instagram.com/p/BT91RANDU_U/?taken-by=ultimateears

Yonanas Frozen Healthy Dessert Maker

Deze dessert maker maakt van je favoriete fruit, lekkere en gezonde desserts. Zalig voor in de zomer dus. Geen extra toegevoegde suikers zoals bij ijsjes en frozen yoghurts! Gewoon lekker healthy! De machine maakt in enkele seconden een heerlijke bevroren zoetigheid van je favoriete fruit. Let the summer come!

Intex Lounge Pool

Je hebt geen zwembad, maar wilt bij dit warme weer toch geniet van wat afkoeling? Dan is dit de perfecte oplossing voor jou! Een zwembad hoeft helemaal niet groot of duur te zijn hoor. Kijk maar naar deze leuke Lounge Pool van Intex. De kids kunnen spelen in het water, en jij kan lekker relaxen. This is summer!

Sunscreenr

Ben jij goed ingesmeerd en beschermd tegen de zon? Dit apparaat zal het je vertellen! Sunscreenr is een speciale UV camera dat je laat zien welke plekken van je huid veilig zijn tegen de zon. Het is waterbestendig, duurzaam, klein apparaat dat heel makkelijk is in gebruik. Vanaf nu niet meer verbranden!

Igloo Party Bar LED Cooler

Wat is er beter dan een gewone frigobox? Een frigobox met LED-licht en een supercool design natuurlijk! Wij verwelkomen de Igloo Party Bar LED Cooler. Jouw beach of garden party zal nooit meer hetzelfde zijn!

By | 2017-06-23T09:50:45+02:00 June 23rd, 2017|Home|0 Comments

Leave A Comment